Frakt & Retur

1.Hvordan bestiller jeg online?

(1) Velg produkter (passende mengder, størrelser, etc) du ønsker å kjøpe, legge til elementet i handlekurven.

(2) Klikk på Kasse knappen.

(3) Bekreft levering informasjon må faktureringsadressen samsvarer med leveringsadresse .. Du kan deretter gå til boksen.

(4) Du kan bekrefte din betalingsinformasjon og velge betalingsmåte din innløsning koden hvis du har noen.

(5) Gjennomgå rekkefølgen informasjon før submitting.You trenger for å fullføre informasjonen på kredittkortet ditt og sørge for at informasjonen er autentisk og matching.

(6) Da vil du motta en e-post bekreftelse på bestillingen.

2.Is det sikkert å bruke mitt kredittkort?

Det er trygt å bruke kortet ditt crédito.Debido til våre Secure Socket Layer (SSL) er bransjestandarden, og den beste programvare for å kryptere electrónico.Se handelstransaksjoner ditt kredittkortnummer og kreditt detaljer. < br />
Tre. Hva er dine betalingsvilkår?

Vi aksepterer følgende kredittkort direkte med vår konto: Visa, MasterCard etc. For første gang kundene, Sørg for å plassere din bestilling til din fakturaadresse, eller vi vil nekte ordre transacción.También betalt av Western Union og HSBC (en slags bankoverføring). Hvis du ønsker å betale via bankoverføring, ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.

Metoder 4.Tracking

Det ville ta 8-14 dager å komme på døren din, dessuten vil vi behandle bestillingen innen 2 dager. I de fleste tilfeller elementer er mottatt innen 10 dager, men vi sier 12 dager i tilfelle forsinkelser.

Vi vil sende bestillingen via EMS eller DHL.After bestillingen er sendt, gir vi den sporing number.You kan overvåke dine varer via følgende nettsted.

EMS nettside: http://www.ems.com.cn/english.html < br /> DHL nettside: http://www.dhl.com/en.html av

Hvis tollvesenet ønsker du å betale skatt avgift og det er under € 50, som vil være ansvarlige for halvparten impuestos.Y vår rente kunden er ansvarlig for den venstre halvdel av skattesats.

5.Cuáles er dine fraktpriser?

Portoen avhenger av mengden av ordre.

Vi vil gi sporingsnummeret via e-post når deres produkter er envían.Le anbefaler at du legger inn bestillingen på minst tre uker før høytidsdager å gi tilstrekkelig tid for levering som mulig.

Juni. Jeg kan endre eller kansellere en bestilling?

Når en ordre blir sendt til oss fra vår side, pleier ikke å endre eller kansellere din pedido.La Ordren vil bli behandlet automatisk så snart du klikker på "Sjekk ut". Du kan kontakte oss med vår kundeservice avdeling hvis du ønsker gjøre en endring så snart du ønsker cambiar.Sin Men på grunn av ovennevnte, kan vi ikke garantere at din ordre vil bli endret. Vi sender produktene etter at bestillingen din hos oss i noen timer.

Politisk 7.Return

Hvis du ikke er fornøyd med produktet vårt, må du kontakte oss innen en week.All elementer sendt tilbake til oss må være i original stand: ikke slitt, endres eller vasket, med alle koder atadas.Usted må betale kostnadene skipsfart og vil bli belastet 20% av beløpet for bestillingen din i vår utsetting gebyr.

Hvis pakken kom, men ikke ønsker å signere på den og pakken tilbake til oss, vil vi belaste 20% av ordrebeløp i vår betaler frakt.

Hvis ordren tilbake til oss koster oss så mange betaler frakt, velge pakken etterlater oss ikke til oss, vil vi belaste deg 50% av ordrebeløp fordi vi mister betaler frakt og varen.

August. Kredittkortet mitt ble avvist, hva nå?

Det er flere grunner til at et kredittkort transaksjon avvist.

Den vanligste årsaken er at adressen du skrev inn er ikke den samme adressen på kortet crédito.Si dette skjer, prøve på nytt med riktig fakturaadresse.

Vær oppmerksom på at kun VISA, MasterCard, JCB. Vi aksepterer ikke gavekort på dette tidspunktet.

En enkel tastefeil kan også føre til at transaksjonen skal nektes, blant annet skriver inn antall dårlig kredittkort, utløpsdato eller feil CVN-koden (sikkerhetskoden på baksiden av kortet).

Hvis kreditt er fortsatt ikke innrømmet at jeg har noen forslag:

- Vent en dag og prøv igjen

- Kontroller at kortet er fortsatt ikke over sin grense

- Kontroller at kortet ikke er utløpt

- Kontroller at du skrev navnet riktig på forsiden av kortet

- Prøv et annet kredittkort

9. Hvordan få engros-pris

Hvis du kjøper mer enn 6 stykker, kan vi tilby engros priser mayor.Y du bør snakke med vår kundeservice. Forresten, engros bare akseptere Western Union og HSBC.El pris engros avhenger av mengden av bestillingen din.
Tilbake